Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

середа, 1 квітня 2020 р.

Онлайн - консультації для 5 - класників

               Є зв'язок!!!

1 квітня (всерйоз, а не жартома) для учнів  5 класу  були проведені  онлайн - консультації за допомогою проприєтарного програмного забезпечення   Skype, яке дає змогу безкоштовно  спілкуватися на відстані через відеозв'язок   у мережі Інтернет. Тож сьогоднішній день був розписаний по годинах.
Так, зранку, отримавши завдання для опрацювання по розкладу середи та ознайомившись з деяким матеріалом, 5 - класники зустрілися з вчителем математики Мурашко Н. П., яка роз'яснила їм задачі, в яких були допущені помилки в тестах, потім естафету прийняла  вчитель інформатики Под'ячева Л. Л., яка  дала консультації з питань алгоритмізації.



А в 12.30, після невеликої перерви, відбулася відео - конференція з вчителем англійської мови Філоненко К. В., яка відповіла на запитання учнів та навіть всі разом читали та вчили нові англійські слова.



Це ще один вид роботи, який наші вчителі вже опанували!...Будемо працювати! Головний результат - це знання учнів, які вони отримують і демонструють нам, надсилаючи роботи на перевірку!





















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.