Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

пʼятниця, 26 травня 2023 р.

Свято Букварика - 2023

                                     

                                  Свято для першокласників "Прощавай, Букварику!"


26 травня для наймолодших учнів нашої гімназії відбулося свято, до якого вони йшли цілий навчальний рік - свято "Прощавай, Букварику!". 

                            

За допомогою  ведучих (Волкова Ілона, 8 клас та Пасічник Евеліна, 8 клас),  першокласники долали перешкоди, будуючи Лего - вежу, щоб Букварик потрапив на їхнє свято та передав естафету наступним книжкам, які вони будуть вчити у 2 класі. За допомогою 

Діти відгадували назви казок разом з Машою (Ляшенко Софія, 5 клас), грали в гру "Так - Ні" разом з Пеппі Довгапанчоха (Цапко Дар'я, 5 клас), складали із слів речення  - з Бабою Ягусею (Кушко Валя, 8 клас), танцювали руханку, щоб отримати цеглинку від Хмари (Костюк Ульяна, 8 клас). Звісно, що свято не відбулося без допомоги батьків, які здобули останню цеглинку, збираючи слова із літер.





Тож, всі цеглинки були зібрані  - Букварика  (Криницький Кирило, 5 клас) врятовано і діти познайомилися з новими підручниками ( Логачова Юля та Овчаренко Аня, учениці 5 класу).

            Наприкінці свята всі учні першого класу отримали свідоцтва та  солодощі від батьків.



























































Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.