Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

четвер, 14 вересня 2023 р.

Олімпійський урок для учнів 8 - х класів

                                           Олімпійський урок "Із історії Олімпійських ігор"

                

12.09 учні 8 -  Б класу дізналися про  загадкову та непередбачувану історію Олімпійських ігор. Досліджували як усе починалося, пірнали в історію Стародавнього світу, перенеслися в сучасні Олімпійські ігри. Познайомилися з ініціатором літніх Олімпійських ігор. Ним виступив французький барон П’єр де Кубертен. Він вважав, що саме недостатня фізична підготовка завадила французьким солдатам виграти у Франко-Прусській війні 1870-1871 років. Молодь повинна мірятися силою на спортивних майданчиках, а не на полях боїв, стверджував чоловік.

В кінці подорожі, зробили фото -  емблема Олімпійських ігор є п’ять кілець, переплетених між собою, що символізують об’єднання п’яти континентів.



               Олімпійський урок в 8 – А класі на тему: «Від Олімпії до наших днів»

Для учнів 8 - А 12.09 було проведено Олімпійський урок про історію Олімпійських ігор, олімпійських кілець, перших олімпійських чемпіонів.  Також учні дізналися про видатних Олімпійців наших днів, які прославили УКРАЇНУ на Олімпійських іграх.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.