Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

вівторок, 20 лютого 2024 р.

Урок - реквієм "Героям Небесної Сотні присвячується..."

       «Хто за свободу вийшов проти смерті, тому немає смерті на землі»

 20 лютого  для учнів 9 класу був проведений урок - реквієм в рамках вшанування вічної світлої пам’яті  Героїв Небесної Сотні, жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії. 

Учні переглянули відеохроніку  Майдану - 2014 року, поділилися власними враженнями та послухали висловлювання  київських підлітків про події, які відбулися 10 років тому. Діти вкотре переконувалися, що Євромайдан - перший крок до Євроінтеграції, який хотіли придушити,  усвідомили на скільки страшними були події того часу, збагатили свої знання про ті буремні дні, про Євромайдан та його причини, вшанували пам'ять  Героїв Небесної Сотні.  Наприкінці заходу, учні написали на паперових символічних янголятках свої почуття, на які надихнули їх Герої Небесної Сотні...

               Герої не вмирають.

 Просто перестають бути поруч...























Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.