Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

середа, 26 червня 2024 р.

Урочисте вручення атестатів базової середньої освіти або "Перон прощання"

                                                                                 Вас колись зустрів оцей шкільний перон,
                                                                                         Вас сьогодні у життя він проводжає
                                                                                         Вас прийшов вітати весь народ,
                                                                                         про цю мить хай кожен запам’ятає...   

                                           

Щороку, в червні, наш заклад перетворюється на "Перон прощання", де вчителі та батьки проводжають випускників на потяг "Доросле життя".  Хтось обере вагон, де ще 2 роки буде здобувати освіту в 10 - 11 класах, а хтось  - порине в самостійне життя -  здобувати професію.

Провідними на святі були перша вчителька Могетич Світлана Григорівна та класний керівник Под'ячева Любов Леонідівна. 
Свято почалося з феєричної появи випускників, далі  заступник директора з навчально-виховної роботи Чурікова Ольга Володимирівна привітала учнів із закінченням навчання, щиро побажала успіхів у майбутньому та вручила всім учням – атестати – проїзний квиток  у їх доросле життя. Ольга Володимирівна відзначила, що в складний для країни і всіх нас час подолана ще одна важлива сходинка. Під час війни відбувається переоцінка цінностей, пошук нових сенсів життя. На перший план виходять якісні професійні знання, уміння та навички, адже випускникам відбудовувати й розбудовувати Україну – ще гарнішу, могутню, вільну і незалежну.

Після того, як учні отримали атестати провідні запропонували їм поринути в минуле і згадати основні зупинки повз яких проходив їх шкільний експрес.
Першою зупинкою була "Дитинство", де випускники привітали свою першу вчительку та отримали привітання і подарунки від першокласників.
Наступною зупинкою була  - "Класний керівник", на якій випускників чекав сюрприз від класного керівника  - пісня у її виконання в образі Мольфарки, печиво з передбаченнями та "чарівні ложки".
На  "Науковій" зупинці  випускники із словами  вдячності звернулися до вчителів, які їх вчили, отримавши настанови у відповідь.



Наступною була зупинка "Родинна". Батьки благословили дітей словом, короваєм, зерном, почули   зворушливі слова вдячності від дітей та отримали подяки від класного керівника. Завершилася зупинка вальсом  з батьками:  плакали всі...за дитинством, за незвіданістю, за швидким плином часу...

 Остання зупинка - "Прощальний акорд", на якій випускники танцювали свій прощальний вальс.

Наприкінці свята всіх чекав ще один сюрприз  - пісня у виконанні Адаменко Юлії та Чуприни Дмитра. Дебют Юлії нікого не залишив байдужим...

Приємно зазначити, що фотографом була випускниця нашої школи  Олександра Горобець (Гром), а хореографом вальсу  - випускниця 2022 року Под'ячева Анна.

Також хочемо висловити подяку Левченко Лілії Олександрівни та Новак Ларисі  Вікторівні за номери, які подарував випускникам та гостям свята зразковий хореографічний ансамбль "Калейдоскоп".

                                          Щасливої дороги, наші дорослі діти!






















































































































































      



















































































































































      
                                                                                                              








Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.