Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

субота, 19 жовтня 2019 р.

Участь у обласній педагогічній майстерні

17 жовтня в Одеській академії неперервної освіти відбулася обласна педагогічна майстерня з досвіду роботи творчих класних керівників - новаторів Одещини. 


Олена  Іванівна Чешенко представила 5 творчих класних керівників - новаторів:Малахівську О. В, Майстенко І. І.,Шумовецьку І. М., Оренчук О. В. та Якимчук С. С., які поділилися досвідом власної інноваційної системи класу та продемонстрували інтерактивні вправи, які можна взяти до власної "валізи" та застосовувати при роботі з класом.

               

Всі класні керівники - новатори  продемонстрували високий професіоналізм та майстерність у роботі, учасники майстерні були залучені до вправ: "Краплини дощу", "варили борщ із абетки",складали "намисто патріотів" та оберіг із вербових гілочок, "пускали на воду" мрію.
Мені особисто, запам'ятався та хотілось би застосовувати в своїй роботі досвід Майстренко Ірини Іванівни, класного керівника Одеської гімназії №8, дипломанта ІІІ Міжнародного конгресу інновацій, яка розробила модель "Становлення особистісної зрілості та житєвої компетентності учнів" та Якимчук Свілани Степанівни, класного керівника Одеського НВК - гімназії №6, яка поділилася власною моделлю класу - "Територія духовності".
Всі учасники мастерні повернулися сповненим ідей, конструктиву, успіхів та натхнення.
Дякую організаторам!


































Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.