Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

понеділок, 5 жовтня 2020 р.

Вшановуємо наших вчителів - ветеранів

 Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.
 З  нагоди  Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана з найщирішими вітаннями  звернулися учні  6 класу  до наших шановних ветеранів та виразили  глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради  майбутнього  .
Діти  відвідали Окунєвича Віктора Миколайовича, Гоцуленко Марію Семенівну та Жолобнюка Дмитра Пилиповича -  наших шанованих та почесних ветеранів педагогічної праці.
                                                                                      Дорогі наші!



  Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей – це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді. Низький уклін Вам до землі та велика подяка за все, що Ви зробили для своїх нащадків. 
    Бажаємо Вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя!
Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!
Довгих і щасливих вам років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.