Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

пʼятниця, 26 лютого 2021 р.

Робота методичної комісії класних керівників

                     Найдосвідченіший педагог ніколи не повинен спинятися на досягнутому,                                   бо якщо немає руху вперед, то неминуче починається відставання».

                                                                                                                                                                                                                                                                                   В.О.Сухомлинський

                                              Партнерство заради майбутнього

 

  26 відбулося  засідання  МККК  на тему: «Основи педагогічної співпраці: педагоги – діти – батьки». Метою засідання було  озброєння педагогів закладу  сучасними методами роботи з батьками. Формування у педагогів установки, що успіх в організації роботи з батьками значною мірою залежить від особистості та авторитету педагога, його професійності, високих моральних, людських якостей, вміння спілкуватися з батьками, колегами, дітьми. Інтеграція зусиль і гармонізація взаємин педагогічного колективу, громадськості та батьків щодо створення сприятливих умов для ефективної роботи освітнього закладу.


 Голова МК Под'ячева Л. Л. виступила  з презентацією на тему:  "Психолого-педагогічні знання, професійні вміння і навички – важлива складова в педагогічному трикутнику «дитина-батьки-вчитель», а ЗВР Криницька В. В., наголосила, що при проведені позакласних виховних  заходів бажано залучати (по можливості) батьків.

Далі розпочалася палітра досвіду роботи класних керівників на тему: «Позиція батьків – важливий фактор педагогічної співпраці  «Педагоги – діти - батьки». Також голова МК вчителів початкових класів Могетич С. Г та вчитель - методист Варбанець Н. П. розказали про "Співпрацю класного керівника з батьками в системі НУШ".

Обговорення актуальної теми засідання переросло в дебати, в результаті яких було вирішено продовжити працювати у співпраці з батьками та використовувати  реальні можливості виховного потенціалу кожної сім’ї у вихованні учнів класу, залучаючи батьків до виховних заходів.

                                  

 










Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.