Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

вівторок, 5 грудня 2023 р.

Прагніть робити добро.. (до Міжнародного Дня волонтерів)

               
    «Прагніть робити добро, і ви побачите, що щастя побіжить за вами».

Джеймс Фріман Кларк.

Кожного року, 5 грудня, волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, заснований Генеральною Асамблеєю Організації Об`єднаних Націй в 1985 році.

Цей день присвячений людям, які добровільно та безкорисливо допомагають тим, кому необхідна допомога. Сьогодні українські волонтери – це важлива частинка нашого народу, яка наближує нашу спільну перемогу.

Волонтерство – це хороша можливість стати кращим, роблячи добро іншим. Воно закладене в генетичному коді та в культурі українців. Ця спорідненість та взаємодопомога є по-особливому відчутними у важкі періоди для України, це можна помітити й зараз у час повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Саме тому колектив учнів та вчителів Барабойської гімназії  зібрали  подарунки - смаколики, поробки, обереги, малюнки, засоби гігієни) для наших захисників - односельців, щоб виразити їм вдячність за можливість жити та навчатися.























.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.