Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

Малюємо "Жовто - блакитне серце України" (до Дня Прапора України)

                                    Майбутні першокласники малюють серце України...

                            

 23 серпня відзначається День Державного Прапора України.  Український прапор – сьогодні це справжній символ боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності! 

В усьому світі синій та жовтий кольори нашого стяга уособлюють сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові.

З нагоди Дня Державного Прапора України для майбутніх першокласників було проведено захід "Жовто - блакитне серце України".

Дружня атмосфера та спільна ідея об’єднували майданчик для малювання. Юні художники висловлювали своє бачення та розуміння теми, також долучилися до творчого процесу і  батьки та старші родичі, які залюбки малювали  українські символи.

Мета заходу - прищеплення любові до України, ознайомлення з історією національних свят, національних символів, адже важливо формувати у маленьких українців почуття любові та патріотизму до Батьківщини






















































                               


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.