Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

четвер, 5 вересня 2024 р.

Свято Першого дзвоника - 2024

                                      Свято Першого дзвоника 
                          "Під осіннім небом мрій"


Закінчилось літо веселковим цвітом
І кудись у вирій попливло від нас.
Зажовтіла осінь над чарівним світом
                                                                                                      І дітей скликає в рідну школу, в клас

Свято Першого дзвоника  — це особливе свято! Цей день, безперечно, хвилюючий для учнів, їхніх батьків та вчителів. В якійсь мірі це свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління: для найменших - це путівка у країну знань, хтось став на сходинку вище, перейшовши до старшого класу, а для когось - це останній перший дзвоник, адже через рік - випускний. Відчуття, які виникають в цей день, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Саме тому вчителі та батьки зробили все можливо, щоб у дітей було відчуття свята: яскраві фотозони, руханки, заклички, запальні танці від гості  - персонажу  Венздей.  

 Для першачків та майбутніх випускників  лунали слова побажань та підтримки від директора гімназії Кобилянської В.Л. та старости села Мурашко В.В. Під час лінійки було оголошено хвилину мовчання. Всі діти та дорослі розуміють, що День Знань для них можливий завдяки ЗСУ. Ці всі люди – справжні герої! Символічна назва свята "Під осіннім небом мрій" говорить про те, що всі ми мріємо про одне: МИР та ПЕРЕМОГА!

Адміністрація школи  ще раз вітає всіх учнів, вчителів, батьків зі святом. 

Хай же цей рік мине із хештегом #максимально_шкільний, а це значить -  без війни та дистанційки!












                                 


































 

 

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.