Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

неділя, 8 грудня 2019 р.

Інтелектуальна надія України!

 "Вся гордість учителя в учнях, в зростанні посіяних ним зерен".
   Дмитро Менделєєв 

 Черновол Михайло Олександрович, учень 10 класу, в ІІ етапі олімпіади з інформатики, яка проходила 1 грудня в Овідіопольському НВК - гімназії,.  впевнено заявив про себе на весь Овідіопольський район та ОТГ, набравши 87 балів із можливих 95!!! За 3,5 години  він  склав 5 програм мовою програмування СІ, приємно шокувавши членів журі, адже вже більше 5 років не було учнів, які могли б достойно представити наш  району на обласному турі з програмування.

І сьогодні, 8 грудня, Міша зайняв ІІ місце, набравши найбільшу кількість балів, на олімпіаді з інформаційних технологій. 
                 Молодець! 
Але це тільки перша сходинка до успіху - попереду обласні етапи двох олімпіад!

Звичайно, такий результат - це величезна робота: і впершу чергу -  робота над собою та своєю самоосвітою,  це відмова від соціальних мереж, дискотек та спілкування.
Міша завжди мав інтерес до точних наук та до всього "незвичайного", що не піддається законам логіки та математики, цікавився штучних інтелектом., завжди приймав участь в конкурсах "Бобер" та "Кенгуру", виконував завдання  підвищеної складності та такі, що потребують самостійної підготовки. З 6 класу  Михайло був учасником олімпіади з математики, а в минулому році  готував роботу до МАН на тему: "Золота пропорція або прояв гармонії навколишнього світу" ( ІІІ місце). Учень  завжди приймає участь в позакласних заходах з предмету і   в "тижні інформатики - 2019"  Михайло заволодів титулом "Найрозумніший", який і підстверджує до сьогодні!





 Міша поставив собі мету  і впевнено до неї  прямує! Так тримати!
Адже, як говорить китайська мудрість: " Вчитель тільки відкриває двері, а входиш ти сам!" 





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.