Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

пʼятниця, 14 лютого 2020 р.

День Валентина - 2020

Коханню здатні всі: і дорослі, і малі...
Свято Валентина з нетерпінням чекають і люблять всі учні нашої школи: адже в цей день можна отримати несподіванну валентинку, надіслати валентинку тому, хто подобається і при цьому залишатися "інкогніто".Тож активісти самоврядування до цього дня готувались заздалегідь: робилися заготовки для фотозони, оновлювалися поштові скриньки для валентинок; підбиралися цікаві конкурси для випадкових пар та розрізалися паперові сердечки навпіл, щоб потім знайти свою другу половинку; було об'явлено про конкурс  сувенірів "Краща валентинка" та конкурс читців віршів про кохання. Тож робота кипіла....
Саме тому День святого Валентина пройшов весело, цікаво та креативно.



Конкурс "Випадкових пар" проходив у двох категоріях: для учнів 5- 7 класів та для учнів 8 - 11 класів. Зранку активісти пройшлись по класах і роздали половинки сердечок, а через два уроки потрібно було знайти свою половинку та  залучитися взаємною згодою для участі у подальшому конкурсі. Тож бажаючих пар серед 5 - 7 класів залишилось 7, які продовжли змагатися у конкурсах: "Знайди правильну відповідь", "Перейти річку через місток", "Кращі танцюристи" та "Співучий дует". В результаті випробувань до фіналу дійшли 4 пари, які й були нагороджені сувенірами.
                
Серед 8 - 11 класів виявилося 5 бажаючих пар прийняти участь у конкурсах. Змагалися в конкурсах: "Знайди "ЛАВ" в українському слові", "Танцювальне єднання", "Зрозумій мене без слів" та "Серенада для ВСІХ". Всі пари активно та дотепно  пойшли всі  конкурси, тому  ВСІ отримали сувеніри та позитивний настрій.
                                         
Серед читців віршів було відзначено чотирьох дівчаток: Кушко Валентина (5 клас), Балакан Каріна (5 клас), Мурашко Єва ( 6 клас) та Панашенко Вероніка (9 клас), які отримали солодкі призи, а Вероніка щей валентинку за авторський вірш.
Наприкінці дня на учнів 5 - 6 класів чекав ще один сюприз - ДИСКОТЕКА. Це була їхня перша дискотека, тому за годину енергійних танців декому знадобився  відпочинок та суха сорочка, але.... незабутній драйв отримали всі!!!. 
                                    
                                              Бажаємо всім щастя, кохання та позитиву!!!















































1 коментар:

  1. As reported by Stanford Medical, It is really the ONLY reason this country's women live 10 years longer and weigh an average of 42 lbs lighter than us.

    (And actually, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some hard exercise and really, EVERYTHING about "how" they are eating.)

    BTW, I said "HOW", and not "what"...

    CLICK on this link to uncover if this easy questionnaire can help you decipher your true weight loss possibilities

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.