Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

субота, 1 лютого 2020 р.

Зустріч поколінь

Вечір зустрічі  поколінь     
"І знов до рідного порогу"


31 січня ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой гостинно прийняла в обійми  своїх  "вчорашніх" учнів: випускників 2005 року (15 років після школи) та випускників 2019 року (1 рік після школи). Господарі свята,  випускники 2020, наші 11 -  класники, 9 - класники та активісти самоврядування, вітали гостей у фойє школи та запрошували до святково прикрашеної зали. 
 Традиційний шкільний дзвінок дав старт початку свята., після якого почався парад випускників.
 Гучними оплесками вітали 15 – річних ювілярів:  учнів "А" класу з  першою  вчителькою Діхтяр Іриною Миколаївною та класним керівником  Якименко Світланою Всеволодівною та учнів "Б"  класу з першою вчителькою  Кобилянсьою Валентиною  Леонідівною та класним  керівником  Кузнєцовою Катериною Іванівною
 також під  аплодисменти пройшли парадом минулорічні випускники: учні 11 та 9 - х  класів.

                                        
 Розпочалося свято тим, чим і закінчилися їх шкільні роки -  шкільним вальсом. 
                                    
Далі школярі показали веселі сценки із шкільного життя та познайомили випускників із НУШ, після чого  почалися веселі уроки для наших гостей: урок "Інтерв'ю", де випускики відповідали на запитання, урок "Музики", де всі присутні співали відомі пісні всіх поколінь  та урок "Акторського мистецтва", де всі мали можливість продемонструвати свої здібності та таланти.
   
                                                 


Свято пройшло весело, позитивно та доброзичливо. 
 Наприкінці зустрічі, наші гості дали поради та настанови нинішнім 11- класникам та учням, а минулорічні випускники поділилися своїми досягненнями, здобутими в нових навчальних закладах
. Закінчилась зустріч виступом  директора школи Кобилянської Валентини Леонідівни, яка подякувала всім за чудову можливість зустрітися, підкресливши, що всіх учнів та випускників нашої школи об'єднує позитив, креатив та комунікатив, побажавши ще довго залишатися такими!

Дякуємо всім за позитивні емоції та чудовий  настрій!









































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.