Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

середа, 29 грудня 2021 р.

Новорічний квест для 7 - 11 класів

 

                     Новорічний квест "Дід Мороз проти Снігуроньки"



28.12 для учнів 7 - 11 класів відбулася новорічна шоу - програма у вигляді квесту - змагання між командами Снігурки та Діда Мороза. Конфлікт між ними виник з питання кого першого кличуть на новорічному святі: Діда Мороза чи Снігурку? Кожна сторона викликала собі на допомогу казкових героїв: Снігурка - Білосніжку та Гномів, а Дід Мороз - Снігову Королеву та Заметіль.

Звичайна суперечка поколінь, яка могла перейти в справжню сварку.... якби не втрутився режисер і запропонував створити змішані команди по 10 чоловік  із учнів 7 - 9 класів, які будуть проходити квест, очільниками стануть казкові герої. команди мали пройти 5 етапів: "Кімната чарівних перетворень", "Новорічна вечірка в стилі караоке", "Новорічні естафети", "Розминка для розуму" та "Кастинг в Голлівуд". 

Звісно, що пройшовши всі етапи квесту та помирилися в процесі... на завершення всіх чекав міні - концерт (кожен клас приготував вітальний номер)  Головне  - настрій був у всіх чудовий і продовжився на Новорічній дискотеці.

                           



                                     















































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.