Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

середа, 9 лютого 2022 р.

День Безпечного Інтернету - 2022 (ОНЛАЙН)

                          Дистанційний День Безпечного Інтернету.

8 лютого, в  День Безпечного Інтернету,  всі заходи відбулися  дистанційно та онлайн. 
Спочатку були зібрані та опубліковані тематичні  матеріали , з якими можуть діти та батьки ознайомитися (Навчально - методичні ресурси)
Для учнів 5  класу, після невеликої бесіди з посиланням на відео про правила безпеки в інтернеті, був надісланий тест "10 правил про безпеку в інтернеті", пройшовши його діти свої результати надсилали вчителю. За результатами тесту, можна зробити висновок, що 5 -  класники обізнані в цьому питанні.












Для учнів 6 - 8 класів пройшла онлайн - конференція "Безпека підлітків в інтернеті", де учні ознайомилися з відео Олени Черних, засновницею громадської організації "Центр кращого інтернету" -  "Віртуально про реальне", а також з освітніми серіалами Цифрової освіти - "Про кібербулінг для підлітків" 




















Також учням 6 - 7 класів було запропоновано пройти онлайн тест "НаУрок"  - "Безпека в Інтернеті", з яким учні достойно впоралися.



Для учнів 8 - 9 класів було  запропоновано перегляд цікавих матеріалів "Як захистити свої права в Інтернеті", "Не потрап в тенета Інтернета" та інше.
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.