Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

понеділок, 21 лютого 2022 р.

Героям Небесної Сотні присвячується...

                 Лінійка -  реквієм  "Герої не вмирають, допоки пам'ять про них жива..."

День Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. У рамках вшанування вічної світлої пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії України 21 лютого в Барабойській гімназії було проведено лінійку - реквієм для учнів 5 - 8 класів.





Учні 5,7 класів  читали вірші про Героїв Небесної Сотні, написані очевидцями тих страшних дій; ведучі:  Таскаракова Софія та Мурашко Єва, учениці 8 класу, коментували  документальні відео, зняті з Майдану, перейнявшись подіями з екрану, класний керівник 5 класу Серпенінова О. О. також прочитала патріотичний вірш від якого у багатьох дітей навернулися сльози…  

У знак скорботи всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.







Проведення таких заходів дає змогу кожному  усвідомити на скільки страшними були події того часу, збагатити свої знання про ті буремні дні, про Євромайдан та його причини, про Героїв Небесної Сотні.

 




























Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.