Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

пʼятниця, 17 лютого 2023 р.

День Єднання - 2023

 

                         День Єднання під гаслом  "Україна понад усе!"

В серцях нескорених є віра, як граніт, 
Тверда в своїх благих переконаннях. 
Єднання нації вже піднялось в зеніт, 
Зачувши хижий дух у запитаннях. 
 
Ми  уособлення державності країна, 
У назві тій для нас заховане святе.
Тож хто за що - не знаю, ми - за Україну, 
Лихий думками лиш би зрозумів оте…


16 лютого українці вдруге в історії відзначають День Єднання і в нашому закладі цей день дійсно став ДНЕМ ЄДНАННЯ: єднання вчителів та учнів, єднання милулорічних випускників з випускниками 2023 року, єднання слова, пісні, танцю....

У президентському указі №53/2022 від 14 лютого 2022 року йдеться, що День єднання оголошено для  “посилення консолідації українців, зміцнення їхньої “стійкості” на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість. Повномасштабна війна в Україні зачепила кожногоі патріотизм сьогодні набуває особливого значення.

                               

 Всі учні та вчителі  з натхненням та гордістю співали Гімн України, танцювали флешмоб під пісню "Це -  моя земля, це -  моя країна!, діти розказували патріотичні вірші, а на завершення агібригада "Крапелька" - переможці ІІ етапу  конкурсу екологічних агібригад продемонстрували свій блискучий виступ, закінчивши піснею "Все буде добре, інакше -  ніяк!".

На захід були запрошені минулорічні випускники, які поділилися досвідом, своїми першими перемогами та надали настанови та поради цьогорічним випускникам.


                           РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!! МИ - ЄДИНІ ТА НЕЗЛАМНІ!!!    

                          





































 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.