Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

вівторок, 14 листопада 2023 р.

Безпека на дорозі - безпека життя!

 В рамках Всеукраїнського тижня  безпеки дорожнього руху 14 листопада учні 9 класу переглянули повчальний короткометражний повчальний фільм "Небезпечна гра". У фільмі йшла мова про 15 - літнього підлітка, який взяв батькову машину, щоб покатати своїх друзів - звісно, був алкоголь, перевищення швидкості та  - як наслідок - втеча від поліції, яка закінчилася ДТП: постраждав підліток, який був в навушниках - не чув машину та на скейті переїжджав дорогу та дівчина, яка сиділа на передньому сидінні авто та не була пристебнута, а також сам водій  - травмована рука.

Діти, переглянувши фільм, вказали на всі помилки, які були допущені учасниками ДТП, назвали порушення та навіть вказали міру покарання підлітка. Найкульмінаційнішим виявився фінал - дівчина зазнала травм, які були не сумісні із життям ..., а хлопець, який був на скейті - залишився інвалідом...

Ось такі страшні  наслідки виявилися в результаті  однієї витівки...

Будь обережні на дорозі!!! Життя - найцінніший дар!!!













Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.