Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

четвер, 29 грудня 2022 р.

Новорічні розваги 8 - класників

  Розважальна шоу - програма  "Заячі перегони" 
або Як ми зустрічали Новий рік...
             
 Кожна дитина, навіть коли дорослішає,  з нетерпінням чекає  Новорічного свята. Ялинка, подарунки,  здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо… Саме тому, разом з Чуріковою Катериною Володимирівною, моєю незамінною помічницею, було вирішено провести новорічне свято, на якому (з урахуванням побажань учнів): 
по- перше,  було весело та цікаво;
по - друге, була інтрига та азарт;
по - третє, було смачно!
 Все це разом поєднувалося  тільки у розважальному шоу.
 Учні були поділені на 3 команди, між якими були влаштовані "Заячі прегони" - новорічні конкурси - розваги: діти складали новорічні вітання та записували їх на відео; 






- відгадували зимові логічні загадки та ребеси;

 -  між конкурсами - пригощалися солодощами, які були ще й з передбаченнями на новий рік.

Азарт та інтрига розпочалася при проведені "Новорічної лотереї", де кожен учасник заздалегідь приніс подарунок та вклав його що чарівної коробочки. Далі: номерок - учаснику, номерок - у скриню, з якої буде визначатися володар "Подарунка". Діти переживали та чекали свого виграного подарунка: це були і ручки, і різноманітні шоколадки, і блокноти, і браслети та інше.


Отримавши подарунки, всі мої 8 - класники були нагороджені "Титулованими  Грамотами" за підсумками роботи в І семестрі. Хтось отримав титул "Допитливий розум", а хтось  - "З чистого листа!", але головне - всі були згодні з зазначеними титулами та на позитивній ноті приступили до Солодкого столу. 


         Діти отримали побагато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, а напрощання всі отримали новорічні подарунки від Дальницької с/р.
 Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго!














































   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.