Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

середа, 28 грудня 2022 р.

Новорічний квест для початкових класів

             Святковий новорічний квест " У пошуках подарунків"

27 грудня для учнів 1 - 4 класів відбувся святковий новорічний квест. Спільними зусилями колективу вчителів та лідерів учнівського самоврядування була створена команда аніматорів, які розважали дітей та зустрічали їх в кожній квест - кімнаті. 

Метою заходу  було  викликати в дітей позитивний емоційний настрій, створити атмосферу добра і дружби, виховувати в учнів чуйність, доброту, доброзичливість, вдячність, сприяти розвиткові творчих здібностей дітей, сприяти об’єднанню класних колективів. 

Розпочалося свято  з того, що діти опинилися в казковому лісі, де їх зустріли веселі Зайчики, які танцювали і весели дітей, поки не з'явився Лісовик і не приніс листа від Діді Мороза, який написав, що з ним трапилася біда і подарунки, які він ніс дітям - пропали; просив допомоги та підримки.

 Звісно, всі діти погодилися допомогти Дідусю Морозу та виконувати завдання, які  на них чекали у квест - кімнатах. 

Подорожуючи етапами квесту:

 - "Збери Сніговика",

- "Прикрась ялинку", 

- "Чарівна рукавиця",

-  "Зимова пісня",

- "Заячі прегони", 

- "Танці - зігванці" 


 діти отримали позитивні емоції та гарний настрій. 

Наприкінці свята учнів чекала зустріч із врятованим Дідом Морозом та Снігуронькою, які подякували за допомогу, привітали з Наступаючим Новим роком та подарували подарунки.















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.