Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

четвер, 21 березня 2024 р.

Чергове навчання в онлайн школі юних євроінтеграторів.

18 березня відбулося чергове навчання в онлайн школі юних євроінтеграторів за темою  "Як працюють інституції ЄС?".  Учасники дізналися про функціонал Європейського Парламенту, Європейської Ради, Ради Європейського Союзу, Європейської Комісії та Європейського Суду, а розпочалася зустріч з приємної новини: пані Олена  повідомила нам про перемогу на конкурсі проєктів, що був оголошений European Union in Ukraine.

 Також ми із задоволенням познайомилися з візитівками  команд - ліцею 2 м. Андрушівку, що гідно представила " Євроклуби Андрушівщини , Євроклубу "Ровесник"  ліцею 25 м. Житомира, та Євроклубу Червоненського ліцею "Євроміст".  

 Наприкінці зустрічі, учасники отримали чергове домашнє завдання - переглянути анімації про діяльність ЄС , які створені за підтримки Європейського Союзу. Саме ці матеріали будуть слугувати підтримкою у  підготовці локальних заходів Євроклубів - партнерів  по завершенню онлайн школи.

Дякуємо, пані Олено, за цікаву та змістовну зустріч!

#Euroquiz_org_ua 

#Elena_Dikova_Favorskaya









Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.