Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

вівторок, 12 березня 2024 р.

Чергова зустріч євроклубів

                              

     11 березня відбулася друга конференція учасників «Євроклубу5», яку організувала та цікаво провела пані Олена Дікова – Фаворська. Темою конференції стала цього разу -  «Історія ЄС».  Учасники  конференції, члени євроклубів, дізналися про Декларацію Р. Шумана, Об'єднання вугілля і сталі, про 6 країн - сміливців, які були першими у започаткуванні сучасного Європейського Союзу. Окрема увага - Копенгагенським критеріям - умовам вступу країн -  претендентів.

Також Євроклуби почали знайомитися один з одним, представляючи свою діяльність. Особливо цікаво було нас – новачкам, дізнаватися про сфери діяльності, можливості та проєкти, які проводять члени євроклубів. Так ми дізналися про Євроклуб «Імпульс» Слободороманівського ліцею - яскравий, творчий, багатий на ідеї євроклуб.

Євроклуб " Перемога" Одеської гімназії 19 занурив нас у атмосферу свого неймовірного міста, яке сьогодні асоціюється не тільки з гумором та добрими, гостинними людьми, але і зї стійкістю та мужністю, яку одесити демонструють під час війни. 

З нетерпінням чекаємо наступньої зустрічі!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.