Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

середа, 3 квітня 2024 р.

Тиждень профорієнтації "Ви - майбутнє України!"

                                                                          "Якщо Ви не знаєте, в яку гавань тримати дорогу,                                                                               то  жоден вітер не буде для Вас попутним"

                                                                                                                                            СЕНЕКА          

Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожного, хто здатний працювати. Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів, обрати свій, єдиний. І справді, дуже нелегко розібратися у такому великому розмаїтті професій. В нашій гімназії з 1 по 5 квітня проходить тиждень професійної орієнтації учнів  «Ви - майбутнє України»
Протягом тижня учні гімназії, а особливо 9 - класники,  дізнаються чимало нового про широкий світ професій. І ким би вони не мріяли стати, яку б професію собі не обрали, кожен повинен добре знати свою справу, робити її чесно та вміло.
Завдання вчителів допомогти учням з вибором майбутньої професії, щоб вони принесли їм радість, моральне й духовне задоволення, адже вдало обрана професія – ключ до успіху.

Так,  практичний психолог Голіченко О. В. провела анонімне анкетування  « Мої життєві та професійні плани» https://docs.google.com/forms/d/1DanDYIzj-64-P4QGUVKZI1AY_G9CUidoXMZ_8RpeS2E/edit

Також Ольга Вікторівна запропонувала диференційно - діагностувальний опитувальник  (ДДО)   Є.О.Клімовa,  призначений для відбору на різні типи професій відповідно до класифікації типів професій. 

https://onlinetestpad.com/ua/test/846652-ea-klimova-ddo

Учні отримали інформацію  про сучасні, престижні високооплачувані та дуже модні професії, а також дізналися, що потрібно знати й уміти, щоб бути фахівцем у певній галузі.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.