Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

субота, 18 травня 2024 р.

Практичне заняття з першої домедичної допомоги

16 травня до нас завітали  представники Чорноморської міської організації Товариства Червоного Хреста України на чолі з  Руслановим Миколою, Головою Чорноморської міської організації,  та Єфановою Юлією, фахівцем з розвитку організації та волонтерства, які для учнів 8-9 класів нашої гімназії провели практичне заняття з першої домедичної допомоги. 

Метою даного заняття було: ознайомити учнів зі способами визначення стану потерпілого в надзвичайній ситуації, систематизувати знання про правила надання першої допомоги при НС; розвивати здоров'язбережувальні компетенції, навички надання першої допомоги потерпілому; виховувати впевненість у своїх діях, відповідальність за прийняті рішення.

Значення першої медичної допомоги важко переоцінити. Своєчасне надання та правильне проведення медичної допомоги не тільки рятує життя постраждалому, але й забезпечує подальше успішне лікування хвороби або ушкодження, допоможе запобігти розвитку тяжких ускладнень. 

Дякуємо Товариству Червоного Хреста України! Чекаємо на наступні зустрічі!





                            

















































Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.