Рада вітати Вас на сторінках блогу вчителя інформатики та педагога - організатора ЗОШ І - ІІІ ступенів с. Барабой! Бажаю здоров'я, успіхів та творчого натхнення!

неділя, 5 травня 2024 р.

Навчаємось правилам безпеки в мобільному класі безпеки

      Нещодавно до нашого закладу «завітав» мобільний клас безпеки  ДСНС.

Мобільні класи безпеки – це спеціально оснащені транспортні засоби, у яких проводяться  навчання  дітей правилам безпечної поведінки під час війни.
Рятувальники, на чолі з нашим давнім другом Максимом Лапушняном,  ознайомили учнів  із такими життєво важливими темами, як мінна та пожежна безпека, безпека вдома, правилами дорожнього руху та іншими темам, які стосуються їхньої безпеки.
 

Під час заходу школярі дізналися більш детально правила пожежної та мінної безпеки, зокрема як діяти у разі виявлення займання, підозрілих чи вибухонебезпечних предметів, нагадали про мінну безпеку, а також про  обов’язки та права пішоходів.

Діти із великим задоволенням слухали рятувальників, які доступно пояснювали за допомогою стендів, друкованої поліграфічної продукції, відеороликів життєво важливі правила безпечної поведінки. 

Наостанок заходу рятувальники відповідали на додаткові запитання школярів, що стосувалися особливостей роботи вогнеборців та піротехніків та подарували цікаву літературу стосовно правил безпеки.

Дякуємо нашому ДСНС за можливість навчання в такому класі!







































































 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.